top of page

Hurtige fakta

Vi besvare opkald indenfor

minutter

Vi besvare mail

 indenfor

time

tilfredshedsgaranti*

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Ring til os alle dage 07 - 16

70 60 46 15

Besvares alle hverdage 07 - 15

 • I har været forbi og vaske vinduer, men der er pletter på vinduerne?
  Først og fremmest - Vi beklager! Der kan i enkelte tilfælde opstå det, at vinduespudseren ikke har fået skyllet både karme og ruder efter med nok vand. Tryk på knappen for at indsende en formular via vores tilfredshedsgaranti - så tager vi hånd om problemet, og kommer forbi og udføre en om-vask - selvfølgelig uden beregning.
 • Jeg har et abonnement, men det er lang tid siden at jeg har set jer
  Hvis du har et abonnement på vinduespudsning, skal du kigge på den sidste faktura. Der vil stå hvilken uge vi kommer forbi næste gang. Er vi forbi denne uge, og stadig ikke dukket op, bedes du kontakte os på telefon 7060 4615 for at finde årsagen til fejlen.
 • Jeg har et abonnement på vinduespudsning, men næste gang vil jeg gerne have udført indendørs - kan det lade sig gøre?
  Selvfølgelig kan det lade sig gøre! Gå til siden --> kundesupport --> klik på bestil indvendig vinduespudsning. Så vil vinduespudseren sikre at der er tid til at udføre opgaven.
 • Jeg ønsker et tilbud på vinduespudsning
  Benyt vores online tilbudsformular for et godt tilbud til dig. Gå til -> Vinduespudsning Privat -> Tilbud på abonnement Udfyld formularen og vupti - så har du et uforpligtende tilbud inden for et par timer i vores åbningstid.
 • Hvordan betaler jeg min faktura?
  Betalings-oplysninger fremgår af den faktura du har modtaget fra os. Vi modtager betaling via mobilepay, NEM-bankoverførsel, kreditkort samt alm. bankoverførsel. Laver du en alm. bankoverførsel, bedes du notere dit fakturanummer i overførslen, så vi kan registrere din indbetaling korrekt.
 • Jeg har modtaget en faktura på et forkert beløb
  Har du modtaget en faktura på et forkert beløb, bedes du kontakte vores bogholderi. Vores bogholderi kan kun kontaktes på e-mail via: bogholderi@blaahelte.com og vores bogholder vil vende retur til dig for en løsning. Husk at skriv dit fakturanummer for hurtigere sagsbehandling. Vi sætter selvfølgelig betalingen i bero, indtil at der er fundet en løsning.
 • Hvad er jeres konto-oplysninger?
  Vores bankforbindelse er: Sparekassen Kronjylland Reg nr: 6684 Konto: 0020174099
 • I har været forbi at udføre en opgave, men jeg mangler at få tilsendt en faktura?
  Vinduespudsning/vask: Har du fået udført vinduespudsning/vask, vil du som udgangspunkt modtage en faktura automatisk, umiddelbart efter opgaven er afsluttet hos dig. Vil sender din faktura til den af dig oplyste e-mail ved oprettelse af aftalen. Det kan være en god idé at tjekke din spam-filter, såfremt at du ikke kan se din faktura I indbakken. Du skal også være velkommen til at sende en e-mail til vores bogholderi på: bogholderi@blaahelte.com Andre opgaver: Har du fået udført andre serviceydelser og endnu ikke modtaget en faktura, skal du være opmærksom på, at der kan gå op til 14 dage før denne bliver fremsendt til din mail. Det kan være en god idé at tjekke dit spam-filter, såfremt at du ikke kan se din faktura I indbakken. Du skal også være velkommen til at sende en e-mail til vores bogholderi på: bogholderi@blaahelte.com
bottom of page