top of page
Sofa

Professionel møbelrens 

Oplev magien ved at give dine møbler nyt liv. 
Med vores store ekspertise i møbelrensning, kan vi få dine møbler til at være som nye igen. Og tilmed bidrage til et bedre indeklima.

Skal vi også hjælpe dig? 

Bestil gratis tilbud

ALTID

tilfredshedsgaranti*

This is your Feature section introductory paragraph. Use this space to present specific credentials, benefits or special features you offer. This is a chance to highlight the unique and valuable aspects that differentiate you from the competition.

Vi renser bl.a.

Tæpperens

Møbelrens

Læderrens

stol

Sofarens

Madrasrens

Specialopgaver

Bør jeg smide mit møbel ud?

Hvis du har haft dit møbel i flere år, vil det ofte ikke se lige så nyt ud som da du købte det. Materialet vil ofte have ændret farve eller glans. Er dette tilfældet, kan en professionel møbelrens gøre underværker!

Dit møbel vil få nyt liv, og du vil kunne spare penge, i forhold til at skulle købe nyt.

Kan jeg selv gøre noget?

Hvis du i første omgang ikke ønsker at betale for en professionel rens af dine møbler, kan du altid forsøge dig på egen hånd. Det bedste resultat opnår du altid ved at reagere hurtigt, hvis du f.eks. spilder væske på dit stofmøbel.

Vi tænker, at siden du er her, er pletten allerede godt tørret ind, og vi vil derfor anbefale en professionel rens, for at du opnår det bedste resultat.

Renser man "billige" møbler?

Vi skal være helt ærlige!

Hvis dit møbel er i den billige ende af skalaen, kan det oftest bedst betale sig selv at forsøge at rense møblet, eller købe nyt.

Visse møbler kan selvfølgelig have effektionsværdi, hvorfor en professionel rens sagtens kan være den rigtige løsning for dig.

Sådan kan du selv rense

Inden du går i gang med at rense, er det en god idé at sørge for at overfladen er fri for snavs. Det gør du nemmest med en fnugrulle og/eller en støvsuger. Vær dog opmærksom på, at støvsugeren kan efterlade mærker på møblet. 

Bland en halv liter danskvand (uden citrus) med en spiseskefuld opvaskemiddel (uden farve) 

Tag en klud og påfør blandingen en klud og dub på pletten, indtil du vurderer at pletten er væk. Vær opmærksom på, ikke at gøre området for vådt. Tør området af med en ny, ren klud, der er opvredet i rent vand og lad det tørre.

Klik her og modtag et uforpligtende tilbud på rens af netop dit møbel

Bestil gratis tilbud
bottom of page